Gevulde champignons met rode pesto en zongedroogde tomaten

Gevulde champignons met rode pesto en zongedroogde tomaatjes. Lekker met pasta en een groene salade

Goed voor ogen:
Champignons: vitamine E, zink en selenium
Rucola: luteine
Veldsla: luteine en betacaroteen
Zongedroogde tomaten: vitamine C
Olijfolie: omega 3
Recept Goed voor Ogen

Categorie:  Hoofdgerecht  -  Bereidingstijd: 40m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen

Recipe

  • 16 Champignons
  • 1 eetlepel (s) Rode pesto
  • 3 Zongedroogde tomaatjes
  • 2 eetlepel (s) Wit broodkruim
  • 1 eetlepel (s) Peterselie
  • 1 snufje Zout
  • 3 eetlepel (s) Olijfolie
  • 1 zakje(s) Veldsla/Rucola
  • 1 pakje(s) Pasta

Gevulde champignons met rode pesto en zongedroogde tomaten Werkwijze

  1. Boen de champignons schoon, verwijder de steeltjes en hak ze fijn. Snijd de tomaatjes fijn.
  2. Doe de gehakte steeltjes in een kom met de pesto, tomaatjes, broodkruim, peterselie en zout. Vul de champignons met het mengsel. Vet een ovenschaal in met olijfolie en zet de champignons erin.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Besprenkel de paddenstoelen met de rest van de olijfolie. Bak de champignons in het midden van de oven in 15 minuten gaar.
  4. Kook intussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing en serveer er een salade van veldsla of rucola bij.

Zoek recept


Soort gerecht

menuvdmaand

     Specialist

  Klik hier om in te
  loggen als opticien
  voor specifieke info.

 

  • Anglo American
  • Michael Kors
  • Nike Vision
  • Henry Jullien
  • Valentino
  • Kame ManNen
  • Livren-Scott
  • Bart
  • Adidas
  • Calvin Klein
  • Chloé
  • Jil Sander
  • NL
  • Lacoste
  • Salvatore Ferragamo
  • Silhouette
  • Slights
  • Tree Spectacles
  • Polaroid
  • rodenstock
  • AO Eyewear
  • hoclogo
  • ACUVUE